Energi

Solcelleanlæg

Vi kan projektere, levere og montere komplette solcelleanlæg.

Levering af komplet solcelleanlæg med eller uden montage.

                        Erhverv                                                           Privat


Vores unikke patenterede PWP montagesystem ( Klæbeløsning ) af solceller gennembryder ikke tagdækningen. Løsningen er enkelt og har en exceptionel lav egenvægt, og giver ingen yderligere vind- og snelaster på tagkonstruktionen.

Se mere på webshoppen herSe mere om solceller her

Solceller Erhverv
Komplet solcelleanlæg for erhverv

 

Mission

PHØNIX TAG Energi A/S udvikler og leverer unikke individuelt tilpassede helhedsløsninger. Vi er markedets stærkeste og normsættende spiller inden for vedvarende energiproduktion på klimaskærmen.

Vision

PHØNIX TAG Energi A/S vil være den foretrukne leverandør af unikke vedvarende energiløsninger til opnåelse af fremtidens klimamål. Sammen skaber vi de bedste solcelleløsninger.


Samtlige medarbejdere er uddannet til, at arbejde med den teoretiske og praktiske side af solcelleanlæg i alle størrelser.

Phønix Tag Energi A/S er en KSO certificeret montage virksomhed.

Læs artikel om os i Børsen Klima d. 16. maj 2016 

Download vores brochure om Solceller

Se en komplet solcelleanlæg monteret på Vestre Fjordpark Ålborg, Skydebanevej 14 - 9000 Ålborg - Gå til reference vedr. Friluftsbadet i Ålborg.

 

Webshop

Phønix Tag har lanceret en webshop med komplette solcellepakker. Solcellepakkerne er målrettet forbrugere med et behov fra 1,5 til 6 kwp anlæg.
Besøg webshoppen og se udvalget.

På webshoppen er der en lille beskrivelse om solpaneler, priser, inverter, batterier.