Energi

PHØNIX TAG Energi A/S er opstået i et samarbejde mellem flere PHØNIX TAG tagcentre og vi har siden 2008 arbejdet med solceller og vindturbiner.

PHØNIX TAG Energi A/S udvikler, producerer og leverer reelle supplementer indenfor lokal energi produktion. Med vindturbiner og solceller, kan målsætningerne for nuværende og fremtidige energirammer i byggeriet nemmere nås og overholdes.

Vi kan projektere, levere og montere komplette systemer.
Vores unikke patenterede PWP montagesystem af kvalitetssolceller gennembryder ikke tagdækningen. Løsningen har en exceptionel lav egenvægt, og giver ingen yderligere vind- og snelaster på tagkonstruktionen.

Se mere på webshoppen her

Mission

PHØNIX TAG Energi A/S udvikler og leverer unikke individuelt tilpassede helhedsløsninger. Vi er markedets stærkeste og normsættende spiller inden for vedvarende energiproduktion på klimaskærmen.

Vision

PHØNIX TAG Energi A/S vil være den foretrukne leverandør af unikke vedvarende energiløsninger til opnåelse af fremtidens klimamål. Sammen skabes de bedste løsninger.


Samtlige medarbejdere er uddannet til, at arbejde med den teoretiske og praktiske side af solcelleanlæg i alle størrelser.

Phønix Tag Energi A/S er en KSO certificeret montage virksomhed.

Læs artikel om os i Børsen Klima d. 16. maj 2016 

Download vores brochure om Solceller

 

Webshop

Phønix Tag har lanceret en webshop med komplette solcellepakker. Solcellepakkerne er målrettet forbrugere med et behov fra 1,5 til 6 kwp anlæg.
Besøg webshoppen og se udvalget.