logo

You are here

Solceller fra Vårkjærsparken

 

.... en sikker investering

Phønix Tag er Danmarks mest erfarne tagkæde og er massivt inde på markedet for solceller, hvor vi har opbygget en lang referenceliste. Vi har været tagspecialister i mere end 100 år, hvilket er helt essentielt, idet solcellerne skal monteres på og dimensioneres i forhold til tagkonstruktionen.

Vi værner om tagets tarv. Tagkonstruktionen er en del af bygningens klimaskærm og ofte en dyr investering, som kræver knowhow og erfaring at arbejde med for at undgå endog rigtig dyre fejl. Den slags arbejde udføres bedst af fagfolk, der har forstand på taget.

Selvom Phønix Tag har mange års erfaring og holder på de gamle dyder, som kvalitet og veludført håndværk, så har vi altid en innovativ tilgang til faget.

Vi ønsker, at skabe merværdi og samtidig beskytte de eksisterende værdier. Derfor kan vi som de eneste på markedet tilbyde en løsning til tage med tagpap, hvor vi monterer solcellerne uden at lave huller gennem membranen.

Phønix Tag er en kæde af ni selvstændige tagcentre med 250 professionelle tagdækkere, som brænder for den personlige vejledning og godt håndværk.

Vi rådgiver, leverer, montere og isolerer - og vi sørger selv for at hente relevante fagfolk ind, når det er nødvendigt. Derfor kan Phønix Tag levere og montere solceller til alle typer tage - hvad enten det er fibercementplade-, tegl-, pap-, eller skifertage.

 

læs mere i vores brochurer om vores unikke og skånsomme fastgørelsessystem