Phønix Tag - over 100 års erfaring med tagdækning

I mere end 100 år har Phønix Tag tilpasset de danske tage til tiden. Og til fremtiden. Som Danmarks førende kæde af selvstændige tagcentre skaber vi værdi for både private kunder og erhverv ved at levere tagdækning af høj kvalitet og med fokus på vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser.

Vores tagdækkere er fagfolk med stort F. Du får derfor vejledning og et resultat, der matcher dine individuelle ønsker og behov; uanset om du skal bygge nyt eller renovere - og uanset størrelsen på dit tagprojekt. Vi leverer også gerne totalløsninger med fx ståltrapezplader, isolering, ovenlys og brandventilation, ligesom vores tagcentre udover stor ekspertise indenfor tagpap også har det omkring grønne tage og solceller.

Kontakt dit lokale tagcenter og få kvalitet på toppen

klima

Spar energi og penge på at udskifte dit gamle tag

Et gammelt tag kan sagtens blive som nyt. En renovering af det nuværende tag med nyt tagpap kan være billigere, end du tror. Du kan læse mere om vores løsninger her.

Phønix Tag tilpasser dit tag til fremtiden. Det gør vi på 3 områder: vedvarende energi, klimatilpasning og energibesparelser. Vi kan levere hele pakken, så du kun behøver én fagmand til hele taget