Phønix Tag har ansat en sagskonsulent

09-05-2018
Afdelingsnyt

Grundet stor travlhed havde vi brug for en sagskonsulent til at supplere vores nuværende stab på kontoret.

 

I stedet for at søge efter en ny ekstern medarbejder havde vi muligheden for at udnytte kompetencerne fra egne rækker, og samtidig sikre en medarbejder en fortsat fremtid i firmaet, siger direktør Erik Møbius.

 

Rasmus Willum Frausig er vores nye sagskonsulent.

Rasmus er 38 år og blev uddannet som tagdækker i 2012, og har siden 2014 været ansat som tagdækker i Phønix Tag København.

 

Ultimo 2017 fik Rasmus desværre problemer med ryggen. Han har været igennem et længere afklaringsforløb, som endnu ikke er afsluttet. I stedet for at blive sygemeldt, aftalte han med direktør Erik Møbius, at han kunne få ansvaret for de administrative opgaver på byggepladsen, og derigennem fortsat kunne arbejde, nu blot med nogle andre opgaver.

 

Rasmus gjorde sit arbejde så godt, at da beslutningen om at ansætte en sagskonsulent var taget, lå det lige for at tilbyde Rasmus nye udfordringer hos Phønix Tag København.

Direktør Erik Møbius udtaler, at med intern uddannelse (sidemandsoplæring) har vi fået en succeshistorie i firmaet ved at kunne ansætte en nuværende medarbejder, som kender branchen og firmaet, samt at vi havde mulighed for at fastholde en dygtig medarbejder, som gerne ville udvikle sig, nu hvor han ikke ville kunne fortsætte i jobbet som tagdækker.

 

Rasmus fortæller at han heldigvis er i bedring og er meget glad for sit nye job, der er en blanding af kontorarbejde og tilsyn på byggepladserne. Og ikke mindst at han stadig kan være aktiv forælder, når han er på legepladsen med sin 5 årige datter.

Eneste ulempe ved det nye arbejde, siger Rasmus med et smil, er at han var nødt til at opgive sit hverv som tillidsmand, nu hvor han er blevet en del af funktionærstaben.

 

Rasmus Willum Frausig