Energi

Et ønske om en grøn profil. Overholdelse af energirammer eller simpel miljøbevidsthed med tanke på CO2-reduktion. Det betyder, at efterspørgslen på energirigtige løsninger er stigende.

Hos PHØNIX TAG Energi A/S arbejder vi konstant på, at udvikle vores forretning og medarbejdere. Så vi også i fremtiden kan gå forrest i rådgivning og projektering omkring energirigtige løsninger til private, erhvervslivet og det offentlige.

 

Solceller

Solceller

Solceller optager solens lys (også når det er overskyet) og producerer elektricitet.

PHØNIX TAG Energi A/S projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til private og erhverv. Udover en synlig grøn profil er solceller også en god investering rent økonomisk.

Få mere information om vores solcelleanlæg her.

Solceller på grønt tag

Solceller på grønt tag

Ved at kombinere solceller og grønt tag får du en endnu tydligere grøn profil.

Et grønt tag nedbringer CO2-udledning og kan reducere nedløbet fra tagflader med ca. 50%, hvilket medfører mindre belastning på afløbssystemerne og kan være med til at hindre store oversvømmelser ved skybrud.

Grønne omgivelser er desuden med til at øge livsglæden og har en høj æstetisk værdi for såvel beboere som naboer.

Få mere information om vores grønne tage her.

vindturbine

Vindturbine

PHØNIX TAG Energi A/S har siden 2008 været involveret i udviklingen af en vindturbine – Wind Heat Silence. Projektet er igangsat med udgangspunkt i at finde alternativer eller supplementer til andre typer VE-energi (f.eks. solceller).

Udover egen udvikling af turbiner, har vi indkøbt turbiner fra andre producenter, som vi tester på, så vi opnår viden. En model te20 fra TURBINA kan forventes at producere ca. 1.900 kWh/år under gunstige vindforhold. Udviklingen af vores egen turbine tager tid. Vi forventer, at udviklingsholdet kan præsentere et færdigt produkt i løbet af 2018

Se mere om vindturbine Wind Heat Silence eller vindturbinen Turbina.