Energi

Et ønske om en grøn profil. Overholdelse af energirammer eller simpel miljøbevidsthed med tanke på CO2-reduktion. Det betyder, at efterspørgslen på energirigtige løsninger er stigende.

Hos PHØNIX TAG Energi A/S arbejder vi konstant på, at udvikle vores forretning og medarbejdere. Så vi også i fremtiden kan gå forrest i rådgivning og projektering omkring energirigtige løsninger til private, erhvervslivet og det offentlige.

Energirigtig på toppen

Gennem de seneste år har solenergi for alvor fået fodfæste i dansk byggeri. Det skyldes ikke mindst, at kvaliteten og effekten af panelerne har bevæget sig op, samtidig med at tilbagebetalingstiden for en investering i solenergi bevæger sig den modsatte vej.

Hos Phønix Tag kan vi levere effektive kvalitetsløsninger med en tilbagebetalingstid på helt ned til fem år – og i nogle tilfælde endnu kortere. Herefter leverer de moderne solcelleanlæg billig og klimavenlig strøm. Dag efter dag efter dag efter …

Vores omfattende ekspertise inden for solcelleløsninger er samlet hos søsterselskabet Phønix Tag Energi A/S. Her har vi udviklet og patenteret det epokegørende monteringskoncept PWP. Som de eneste på markedet tilbyder vi således at montere standard solcellepaneler parallelt med tagbelægningen uden at gennembryde tagmembranen.

PWP-monteringskonceptet er gennemtestet, bl.a. i samarbejde med Teknologisk Institut, og er i dag grundigt dokumenteret som en både stærk og økonomisk fordelagtig løsning. Den parallelle montering, hvor panelerne i modsætning til traditionelle solcelleanlæg ikke er vinklet i forhold til tagfladen, betyder samtidig, at solcellepanelerne på flade tage er usynlige fra jorden. Uden at det vel at mærke reducerer effekten (kWh) pr. kvadratmeter tag.

Vores professionelle tagcentre tilbyder i dag solcelleløsninger til alle typer tag med tagpap. Vil du have den ultimative bæredygtighed på toppen, leverer vi også grønne tage kombineret med solcellepaneler.

Smukt. Effektivt. Og i fuld harmoni med FN’s verdensmål nr. 7 om ”Bæredygtig Energi”.

Læs mere om Phønix Tag Energi og hvordan de kan hjælpe jer til energirigtige løsninger med solceller.

Kontakt Phønix Tag Energi

Solceller

Solceller

Solceller optager solens lys (også når det er overskyet) og producerer elektricitet.

PHØNIX TAG Energi A/S projekterer, leverer og monterer komplette solcelleanlæg til tagkonstruktioner til private og erhverv. Udover en synlig grøn profil er solceller også en god investering rent økonomisk.

Få mere information om solcelleanlæg eller læs, hvorfor solceller er en rentabel investering.

Solceller på grønt tag

Solceller på grønt tag

Ved at kombinere solceller og grønt tag får du en endnu tydligere grøn profil.

Et grønt tag nedbringer CO2-udledning og kan reducere nedløbet fra tagflader med ca. 50%, hvilket medfører mindre belastning på afløbssystemerne og kan være med til at hindre store oversvømmelser ved skybrud.

Grønne omgivelser er desuden med til at øge livsglæden og har en høj æstetisk værdi for såvel beboere som naboer.

Få mere information om vores grønne tage.