Om Phønix Tag Fyn

Phønix Tag Fyn A/S udfører tagpapløsninger til nye bygninger, renoverer eksisterende tage og foretager både små og store reparationer. Vores opgaver spænder fra store tage på mange tusind kvadratmeter til villa- og garagetage. Er du på udkig efter en tagdækker på Fyn, er Phønix Tag Fyn A/S derfor et oplagt valg. Vi er en selvstændig virksomhed med rod i det lokalområde, vi arbejder i. Med det kendte varemærke Phønix Tag i ryggen, drager vi fordel af at være en del af en veletableret virksomhed, samtidig med, at vores lokale kendskab gør os nærværende og servicemindede.

Når du overlader en tagdækningsopgave til os, kan du have fuld tillid til, at løsningen udføres efter alle forskrifter og har høj kvalitet ned til den mindste detalje. Vi tilbyder grundig vejledning og rådgivning, når du skal have nyt tag. Vi følger vores igangsatte projekter tæt, lige fra ide til aflevering, og vi arbejder kontinuerligt på at udvikle os, så vi også i fremtiden kan være førende indenfor tagdækning og tagrenovering på Fyn. Det indebærer blandt andet, at vi løbende tager lærlinge ind, som vi uddanner. De skaber nemlig grundlaget for, at vi kan bibeholde vores medarbejderes høje faglige niveau.
 

Tagdækning med fokus på kvalitetssikring og garanti på dit tag

Kvalitetssikring og dokumentation af vores arbejde er grundlæggende principper, som vi arbejder med på daglig basis. Der stilles store krav til kvalitetsniveauet på tagdækninger og tagrenoveringer, og hos Phønix Tag Fyn A/S giver vi derfor garanti på vores arbejde. Som kunde kan du finde tryghed i den omfattende garantiordning, som omfatter vores tilknytning til Phønix Tag Materialer. Det betyder, at vi kan tilbyde 15 års tæthedsgaranti på SBS-tagpap fra Phønix Tag Materialer. 
For os er det en selvfølge at leve op til standarder og leverandøranvisninger for tagdækningsarbejde. Det gælder for eksempel anvisningerne fra Phønix Tag Materialer (PTM), som har udgangspunkt i det tidligere Tagpapbranchens Oplysningsråds (TOR) anvisninger. Desuden benytter vi os af iKontrol, som anses for at være Danmarks bedste løsning til digital kvalitetssikring og fotodokumentation. Vores høje krav til kvaliteten af vores arbejde sikrer dig et solidt resultat, uanset om det drejer sig om tagdækning på nye bygninger eller renovering af eksisterende tage.

Vi passer på dit tag

Hos Phønix Tag Fyn A/S tilbyder vi at efterse, rengøre og renovere dit tag med aftalte mellemrum og til en fast pris. Det gør vi, fordi dit tag skal holde i mange år, og vedligehold derfor er vigtigt at prioritere. Vores serviceaftale giver os mulighed for at finde eventuelle skader og udbedre dem, inden de vokser sig store og dyre. Dit tag bliver efterset af en fagmand, og du er derfor sikker på, at det faglige kvalitetsniveau er i top.
Vælger du Phønix Tag Fyn A/S, når du skal have projekteret, monteret eller renoveret dit tag, er du sikret håndværk i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er altid klar til at vejlede dig om de bedste løsninger til dit tag. Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan løse netop dine tagdækningsopgaver.

SPONSORATER

Phønix Tag Fyn A/S støtter op om lokalsporten i form af vores sponsorater til en række fynske sportsklubber. Det drejer sig om Odense Håndbold, som er en elitehåndboldklub med base i Odense. Klubben blev etableret i 2009 og har siden da spillet i Danmarks bedste liga for kvinder. Vi støtter desuden den Øst- og Sydfynske håndboldklub GOG, som er en af Danmarks absolutte topklubber. Endelig støtter vi også den professionelle basketballklub Svendborg Rabbits, som tidligere har været danske mestre. Fælles for vores sponsorater er deres benhårde arbejde for lokalsporten, som kommer til udtryk i de veluddannede organisationer, der har fokus på talentudvikling og gode sportslige præstationer. Derudover støtter vi også andre dele af lokale kulturliv, som fx Odense Sommerrevy og Live Culture.
 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Persondatapolitik

Persondatapolitik Phønix Tag Fyn A/S