Om Phønix Tag

Phønix Tag er en kæde af selvstændige tagcentre fordelt rundt i hele landet, og tilsammen har vi ca. 250 professionelle tagdækkere ansat. Det betyder at dit lokale tagcenter aldrig er langt væk, hvis du har brug for at få kigget på dit tag. Som vi plejer at sige: Vi er lige så lokale, som vi er landsdækkende. De selvstændige tagcentre har alle et godt lokalt netværk i hver deres område, så de kan tilbyde høj ekspertise inden for alle former for tagløsninger i lokalområdet.

Hos Phønix Tag har vi mere end 100 års erfaring med tagdækning, og der er næsten ikke den tagpapløsning vi ikke har udført. Om du er privat husejer, og har brug for at få renoveret dit tag, eller du er entreprenør på et større erhvervsbyggeri, og skal have hjælp til tagdækning på hele byggeriet, så kan vi hjælpe dig med en god løsning.

Vi tilbyder følgende løsninger inden for nybyggeri og tagrenovering:

NYBYGGERI:

  • Tagdækning med eller uden listetækning
  • Ovenlys
  • Brandventilation
  • Grønne tage og tagterrasser
  • Parkeringsdæk og broer
  • Service- og vedligeholdelsesaftaler
  • Solceller til erhverv

TAGRENOVERING:

  • Eksisterende tagpaptage
  • Fibercementtage
  • Efterisolering

Få mere information omkring de typer af tagdækning vi tilbyder

Vi forsøger altid at gøre processen for vores kunder så smidig som muligt, og du vælger Phønix Tag har du kun brug for én fagmand til  hele dit tag.

Dygtige tagdækkere

Vores tagdækkere brænder for personlig vejledning, hvor kunden er i centrum og vi i fællesskab kan finde den bedste løsning til kundens individuelle behov og ønsker. Alle opgaver bliver udført med præcision og kvalitet, og der bliver ikke gået på kompromis med det veludførte håndværk. Vi tilbyder rådgivning, montering, isolering, kvalitetssikring og sørger selv for at finde de rette fagfolk til opgaven, hvis det skulle blive nødvendigt.

 

Miljø og bæredygtighed

Vi har stor fokus på at overholde de krav der stilles til miljøfokus og bæredygtighed i byggebranchen. Phønix Tag har udført tagdækning på flere DGNB certificerede byggerier, hvor der er stort fokus på at skabe et bæredygtigt byggeri. I DGNB certificerede byggerier vurderes valget af materialer og udførelsesmetoder, så byggeriet kan gøres så skånsomt for miljøet som muligt.
Du kan læse mere om DGNB certificeret byggeri og tagpap her.

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale afdeling for rådgivning eller et uforpligtende tilbud på tagdækning.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstilling, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K,
info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk