Om Phønix Tag

Phønix Tag er en kæde af selvstændige tagcentre med tilsammen op til 250 professionelle tagdækkere, som brænder for den personlige vejledning og det veludførte håndværk.

For dig betyder det at dit lokale tagcenter aldrig er langt væk. Som vi plejer at sige: Vi er lige så lokale, som vi er landsdækkende.

Måske er du privat husejer? Måske er du entreprenør med ansvaret for et større erhvervsbygge-projekt? Med mere end 100 års erfaring har vi prøvet det meste – fra kunstfærdige havepavilloner til enkle hundehuse, fra moderne skoler til tunge erhvervsprojekter med mange kvadratmeter. Der er næsten ikke den tagpapløsning vi ikke har udført. Vi kan helt sikkert også klare dit tag.

Vi brænder også for at gøre det nemt for dig. Gennem hele processen. Når du vælger os, har du fx kun brug for én fagmand til hele dit tag. Vi rådgiver, vi leverer, vi monterer, vi isolerer – og vi sørger selv for at hente relevante fagfolk ind, når det er nødvendigt.

Byggeriets Ankenævn:
Jf. den nye forbrugerklagelov skal vi gøre opmærksom på, at skulle der opstå en problemstilling, som vi ikke sammen kan løse, og som du ønsker at klage over. Så kan du kontakte:
Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K,
info@byggerietsankenaevn.dk, www.byggerietsankenaevn.dk