Listedækning

Listedækning Vejen Golfklub

Listedækning - både klassisk og moderne

Listedækning på tagpap bliver mere og mere populært. En listedækning er en smuk og markant løsning, som flere og flere arkitekter får øjnene op for – med god grund. Det enkle og alligevel skarpe udtryk giver et visuelt løft til hele facaden.

Harmonien og de rette linjer i listedækningen sætter simpelthen en streg under hele husets arkitektur.

Skal du renovere et ældre hus, er listedækning fra Phønix Tag den klassiske løsning, som både er diskret og alligevel rummer masser af karakter. De lodrette lister trækker tråde tilbage i tiden og peger samtidig fremad.

Listedækning er nemlig også en moderne løsning, som kan understrege hele husets arkitektur. Det kan du med fordel benytte dig af, hvis du bygger helt nyt – og du kan bruge det på tage med hældning fra 1:10 og opefter.

Listedækninger er naturligvis ikke forbeholdt private byggerier. Flere og flere virksomheder vælger de lodrette linjer som et ekstra og elegant blikfang, når virksomheden bygger om eller bygger nyt.

Vi ved godt, at listedækningens funktion kun er æstetisk. Men det æstetiske er også en vigtig del af glæden ved et nyt tag.

Det kan du finde mange eksempler på i vores referencer.
Skab en flot arkitektonisk løsning med en listedækning. Kontakt din lokale Phønix Tag afdeling, så finder vi sammen en løsning, der passer netop til dit tag.